Swiss Sense partner van Chantals Pyjama Party

Kussengevecht en roze boxsprings maken pyjamafeest compleet

Swiss Sense is trotse partner van Chantals Pyjama Party, het grootste pyjamafeest van Nederland, dat op vrijdag 15 en zaterdag 16 november a.s. plaatsvindt in de Ziggo Dome in Amsterdam. Om dit pyjamafeest compleet te maken kunnen alle bezoekers meedoen aan een kussengevecht in één van de drie speciale Swiss Sense fotobooths.

Op één van de drie speciaal ontwikkelde roze boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie kunnen bezoekers van dit grootse pyjamafeest, samen met hun vrienden, vriendinnen, familie of kennissen een eigen kussengevecht houden. Het kussengevecht wordt direct vastgelegd in de photobooth, zodat iedereen een aandenken heeft aan deze bijzondere avond.  

Boxspring Thyme Lifestyle by vtwonen

Over Chantals Pyjama Party
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november organiseert Chantal Janzen voor het eerst de grootste pyjama party van Nederland, ook wel Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome in Amsterdam. Na jarenlang slapen bij bekend Nederland is het tijd voor een groots slaapfeestje. En iedereen mag hier bij zijn, in pyjama natuurlijk, want dat is de dresscode.

Bedportret
In de aanloop naar het event ontwikkelde &C in samenwerking met Swiss Sense tevens een videoserie, genaamd Bedportretten. In deze driedelige serie die te zien is op AndC.tv geven drie Nederlandse koppels een kijkje tussen hun lakens. Ze geven antwoord op verschillende vragen: waar liggen ze wakker van, hoe ziet hun ochtendritueel eruit en wat zijn hun toekomstdromen.

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom