Swiss Sense opnieuw verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie slapen.

Uden, 21 september 2023 – Swiss Sense is opnieuw door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie slapen. De slaapspecialist wint hiermee opnieuw de felbegeerde publieksprijs tijdens de ABN AMRO Retailer of the Year-verkiezing 2023 – 2024. Swiss Sense werd in de categorie slapen door consumenten met het hoogste rapportcijfer beoordeeld en met name de deskundigheid heeft het verschil gemaakt.

“Deze award is een echte publieksprijs en het winnen van de award is de mooiste waardering die wij van onze klanten kunnen ontvangen”, reageert CEO Martin Diks. “Wij willen onze klanten helpen om de beste versie van zichzelf te zijn door goed te slapen. Mensen staan bij ons echt op nummer 1. Deze prijs bevestigt dat onze klanten dat ook écht zo ervaren.” 

Meer dan 160.000 consumenten hun stem uit op zo’n 500 retailers. De ABN AMRO Retailer of the Year-verkiezingen worden sinds 2003 gehouden en zijn de grootste consumentenverkiezingen in Europa. Consumenten kunnen deelnemende winkelketens en webshops beoordelen op de belangrijkste aspecten, zoals prijs, het assortiment, behulpzaamheid en klantenservice en het koopgemak. In 2021 kwam Swiss Sense ook als winnaar uit de bus.  

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom