Swiss Sense opent nu ook haar deuren in Lier

Provincie Antwerpen krijgt er vierde filiaal van de slaapspecialist bij

Lier – De stad Lier mag het vierde Swiss Sense-filiaal in de provincie Antwerpen verwelkomen. De specialist in boxsprings, matrassen, slaapkamermeubels en bedtextiel opent na Aartselaar, Merksem en Turnhout nu ook een gloednieuwe winkel in Lier. Klanten kunnen in het meer dan 800 vierkante meter grote pand terecht bij de slaapkamerexpert die intussen al aan zijn 16de winkel in België toe is.

De nieuwe Swiss Sense-winkel in Lier ontvangt op 16 oktober de allereerste klanten. Zij kunnen in het ruime en vernieuwde pand terecht voor alle mogelijke slaapkamerspullen: van bedden tot matrassen en ook een ruim assortiment aan bedlinnen en meubeltjes voor op de slaapkamer. Het nieuwe filiaal is ruim 800 m2 groot en heeft extra parking aan de achterkant. Het interieur en de verschillende stijlen die aan bod komen in de zaak, brengen liefhebbers op ideeën voor de inrichting van hun slaapkamer.

16de filiaal in België
De roots van Swiss Sense gaan dan wel terug naar Nederland, de slaapexpert is intussen ook al 11 jaar actief in België. Over heel Europa zijn er meer dan 100 winkels terug te vinden. Swiss Sense heeft een uitgebreide webshop, maar merkt dat veel klanten ook de ideale slaapervaring graag fysiek ervaren en uitproberen. Dat kan vanaf nu ook aan de Antwerpsesteenweg in Lier, het 16de Belgische Swiss Sense-filiaal, het vierde al in de provincie Antwerpen. Het pand is makkelijk bereikbaar en biedt ook klanten uit de Kempen de mogelijkheid om dichtbij huis op zoek te gaan naar de meest comfortabele slaapkamer die ook sfeervol is ingericht.

“We merken nog dagelijks dat mensen voor hun slaapcomfort graag een beroep doen op advies op maat”, zegt Yasin Altunbay, filiaalmanager van Swiss Sense Lier. “Dat is waar ze samen met het uitgebreide assortiment dat we aanbieden op kunnen rekenen in onze nieuwe winkel. Het belang van een goede nachtrust wordt nog vaak onderschat. Met onze expertise en onze uitstekende producten kunnen we iedereen het meest geschikte slaapcomfort bieden. Als je alles uit je slaap haalt, pluk je daar elke dag weer de vruchten van.”

Openingsactie
De nieuwe Swiss Sense-winkel in Lier zet de opening extra in de verf met verschillende feestelijke openingsacties.

Winkelinformatie
Adres:  Antwerpsesteenweg 459, 2500 Lier
Openingsuren: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag: 10u-18u en zondag: 13u-18u

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom