Swiss Sense opent nieuwe winkel in Apeldoorn

Swiss Sense brand store Apeldoorn

Swiss Sense verhuist en opent vandaag de deuren van een gloednieuwe brand store aan Het Rietveld 36 in Apeldoorn. Klanten kunnen hier zeven dagen per week terecht voor een uitgebreid assortiment bedden, matrassen, accessoires én een persoonlijk slaapadvies. Om de opening van de nieuwe winkel in Apeldoorn te vieren, profiteren klanten dit hele weekend van feestelijke acties.

Vanaf vrijdag 18 september kunnen klanten in de omgeving van Apeldoorn voor alles op het gebied van slapen terecht in de allernieuwste Swiss Sense winkel op Woonboulevard Apeldoorn. De nieuwe brand store, met een frisse en eigentijdse uitstraling, heeft een oppervlakte van zo’n 1.300 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Hiermee is de nieuwe winkel twee keer zo groot als de oude vestiging van Swiss Sense op Het Rietveld 4.

Volop inspiratie voor oktober woonmaand
De uitbreiding komt in de aanloop naar de oktober woonmaand op het juiste moment. Naast een uitgebreide collectie boxsprings, is in de nieuwe brand store vanaf nu ook een collectie bedframes en een breder assortiment matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. De verschillende slaapkamerstudio’s bieden inspiratie voor iedere woonstijl.

Swiss Sense brand store Apeldoorn

Lucienne Hoogland, manager in de Swiss Sense brand store in Apeldoorn vertelt: “In oktober worden de dagen korter en brengen we weer meer tijd door in huis. Dit is hét moment om van de slaapkamer een fijne en comfortabele plek te maken. In onze nieuwe brand store kunnen klanten volop slaapkamerinspiratie op doen of terecht voor een persoonlijk slaapadvies op maat. We hebben erg uitgekeken naar deze opening en nodigen iedereen uit om bij ons langs te komen.”

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom