Swiss Sense verhuist en opent nieuwe winkel in Doetinchem

Swiss Sense opent op 22 februari a.s. de deuren van een nieuwe winkel aan de Doetinchemseweg 83 in Doetinchem. Swiss Sense was voorheen gevestigd aan de Doetinchemseweg 93. Klanten vinden in de nieuwe winkel een uitgebreider assortiment boxsprings, matrassen, accessoires en volop slaapkamerinspiratie. Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers een goodiebag.

 Algemene sfeerimpressie Swiss Sense winkel

Vanaf 22 februari a.s. kunnen klanten van Swiss Sense in Doetinchem voor alles op het gebied van slapen terecht in de nieuwe winkel op woonboulevard Wijnbergen in Doetinchem. De nieuwe winkel heeft een oppervlak van ruim 1.200 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen en is daarmee een stuk groter dan de vestiging op de oude locatie.  

Uitgebreid assortiment en inspiratie 
Ook het productaanbod is uitgebreid. Naast een ruimer assortiment boxsprings in uiteenlopende stijlen, is ook een bredere collectie matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. De nieuwe winkel in Doetinchem is overzichtelijk ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van Swiss Sense. De verschillende stijlstudio’s bieden inspiratie voor iedere slaapkamerstijl. In de nieuwe winkel kunnen klanten tevens uitgebreid proefliggen of terecht voor een persoonlijk advies.  
Sjuul Jansen, filiaalmanager van Swiss Sense in Doetinchem vertelt: “De nieuwe winkel heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Klanten kunnen in onze nieuwe winkel terecht voor een advies op maat, maar ook voor het opdoen van slaapkamerinspiratie. We kijken uit naar de opening op 22 februari a.s. en nodigen iedereen uit bij ons langs te komen.” 

Feestelijke openingsactie 
Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel in Doetinchem te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers van de nieuwe winkel een goodiebag ter waarde van 100,- euro.  

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom