Swiss Sense opent nieuwe winkel in Alkmaar

Swiss Sense opent op vrijdag 5 april a.s. de deuren van een nieuwe winkel aan het Huiswaarderplein 5C in Alkmaar. In de nieuwe brand store vinden klanten een uitgebreid assortiment boxsprings, matrassen, accessoires en volop slaapkamerinspiratie. Om de opening van de nieuwe Swiss Sense winkel in Alkmaar te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers een goodiebag.    

Algemene sfeerimpressie Swiss Sense brand store

Vanaf 5 april a.s. kunnen klanten in de omgeving van Alkmaar voor alles op het gebied van slapen terecht in de gloednieuwe Swiss Sense winkel op woonboulevard Alkmaar Overstad in Alkmaar. De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van zo’n 1.000 vierkante meter.  

Uitgebreid assortiment en inspiratie  
Naast een ruim assortiment boxsprings in uiteenlopende stijlen, is in de nieuwe brand store ook een brede collectie matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. De nieuwe winkel in Alkmaar is overzichtelijk ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van Swiss Sense. De verschillende stijlstudio’s bieden inspiratie voor iedere slaapkamerstijl.  
Juan Gomez –de la Cruz, filiaalmanager van Swiss Sense Alkmaar vertelt: “De nieuwe winkel heeft een frisse en eigentijdse uitstraling. Klanten kunnen bij ons terecht voor een advies op maat, maar ook voor het opdoen van slaapkamerinspiratie. We kijken uit naar de opening op 5 april a.s. en nodigen iedereen uit bij ons langs te komen.”  

Feestelijke openingsactie  
Om de opening van de nieuwe Swiss Sense brand store in Alkmaar te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers van de nieuwe winkel een goodiebag ter waarde van 100,- euro.    


Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom