Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business en introduceert nieuwe boxspringcollectie speciaal voor hotels

Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor zakelijke afnemers. Hotels, bed and breakfasts (B&B) en vakantieparken kunnen hier terecht voor dienstverlening op maat en de Hotel Collection, een nieuwe collectie hotelboxsprings.

Goede nachtrust is essentieel tijdens een verblijf. Swiss Sense ontwikkelt al langer boxsprings voor de zakelijke markt, maar breidt haar dienstverlening en assortiment voor hotels en B&B’s nu verder uit met Swiss Sense Business. Met een eigen team van specialisten op het gebied van productontwikkeling, inkoop, planning en support, voorziet Swiss Sense Business zakelijke afnemers van advies en ondersteuning op maat, inclusief een nieuw productaanbod speciaal voor de zakelijke markt.  

Nieuwe collectie boxsprings voor hotels en B&B’s
De Hotel Collection bestaat uit vier verschillende boxspring: Standard, Premium, Luxury en Imperial. Iedere boxspring heeft een eigen karakteristiek en tijdloos ontwerp. Net zoals de boxsprings uit de consumentencollectie zijn ook deze boxsprings volledig naar eigen smaak samen te stellen, zodat het bed past bij de gewenste stijl en sfeer van het hotel en de beoogde gast. 

Vertrouwd ligcomfort met praktische functionaliteit  
De Hotel Collection is ontwikkeld om gasten een optimaal slaapcomfort te bieden. De boxsprings uit de collectie zijn ontworpen voor intensief gebruik, zijn licht in gewicht en functioneel. Zo beschikken de bedden onder meer over handige, stijlvol weggewerkte handvatten en zijn de twee poten aan de hoofdzijdes van de boxsprings voorzien van wieltjes voor extra gemak tijdens het schoonmaken. De stevige antislip aan de onderzijde van de matrassen zorgt er bovendien voor dat schuiven tot een minimum wordt beperkt.

“Swiss Sense wil niet alleen dat consumenten thuis goed slapen, maar ook tijdens een nacht weg in een hotel of B&B”, zegt Luuk Haegens, Coördinator van Swiss Sense Business. “Want goed slapen is tijdens een nacht van huis essentieel. Met Swiss Sense Business kunnen we hotels en B&B’s, maar ook bijvoorbeeld architectenbureaus nog beter van dienst zijn. In de nieuwe Hotel Collection hebben we onze jarenlange ervaring in het maken van bedden en het voor de consument vertrouwde slaapcomfort gecombineerd met een kwalitatief hoogwaardig ontwerp en slimme functionaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.”

Prijs en beschikbaarheid
De boxsprings uit de Hotel Collection zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over Swiss Sense Business en de nieuwe Hotel Collection op business.swisssense.nl

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom