Swiss Sense komt met limited edition hondenboxspring

Buddy vanaf vandaag in beperkte oplage, in verschillende afmetingen en kleuren online verkrijgbaar

Eindelijk is het zover. Vanaf vandaag kan écht iedereen genieten van een fijn bed. Swiss Sense introduceert namelijk hondenboxspring ‘Buddy’. Het gaat om een unieke serie van honderd boxsprings, speciaal ontwikkeld voor honden. De hondenboxspring is verkrijgbaar in drie afmetingen en beschikbaar in diverse kleuren en stoffen.   

Wat begon als een 1 aprilgrap… 
Ruim een jaar geleden kwam Swiss Sense met het nieuws over een boxspring speciaal voor honden. Destijds ging het om een 1 aprilgrap, maar vanwege de vele enthousiaste reacties besloot Swiss Sense het idee alsnog verder uit te werken. Achter de schermen werd er daarom gestart met de ontwikkeling van de allereerste hondenboxspring verkrijgbaar bij Swiss Sense.   

Verschillende afmetingen en stoffen
Boxspring Buddy bestaat uit een box met een topper, een strak en tijdloos hoofbord en 5cm hoge poten. De box van deze boxspring is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van 9cm dik koudschuim en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die eenvoudig gereinigd kan worden met een vochtige doek.

Buddy is in drie formaten verkrijgbaar, namelijk small (50x60cm), medium (70x80cm) en large (90x100cm). Dus of je nu de trotse baas bent van een kleine Teckel, een Beagle, of grotere Terriër, er is voor bijna iedere viervoeter een boxspring beschikbaar. Daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende stofsoorten en -kleuren, zodat je Buddy kunt matchen met jouw eigen boxspring of interieur. 

Prijs en beschikbaarheid
Hondenboxspring Buddy is vanaf vandaag in beperkte oplage van honderd exemplaren online verkrijgbaar vanaf €129,- (Buddy small) op www.SwissSense.nl. De levertijd bedraagt 12 weken.

Afbeelding in hoge resolutie

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom