Swiss Sense Holding kondigt verkoop aan van Aldenhuijsen

Uden – Swiss Sense Holding verkoopt haar dochteronderneming Aldenhuijsen, specialist in slaapsystemen met slimme opties voor de seniorenmarkt, aan Voorhorst Holding BV te Moergestel. De verkoop wordt op 15 juli 2019 afgerond. Alle medewerkers die voor Aldenhuijsen werkzaam zijn, zullen ook na de overname in dienst blijven bij Aldenhuijsen.

Aldenhuijsen richt zich op de verkoop van slaapsystemen die samengesteld kunnen worden tot bedden die aansluiten bij de wensen en behoeften van de consument. De overname geeft Aldenhuijsen de mogelijkheid om haar toekomstige ambities en groei verder te realiseren. De dagelijkse leiding van Aldenhuijsen blijft in handen van de huidige directie, die zal worden ondersteund door Emil Voorhorst, directeur en eigenaar van Voorhorst Holding BV. Deze bedrijfsovername brengt voor de klanten van Aldenhuijsen geen merkbare veranderingen met zich mee, de service die men bij Aldenhuijsen is gewend blijft gewaarborgd. Alle medewerkers van Aldenhuijsen gaan mee. Aldenhuijsen blijft voorlopig nog gebruikmaken van de faciliteiten van Swiss Sense Holding in Uden. Zowel voor Swiss Sense Holding als voor Aldenhuijsen past de verkoop van Aldenhuijsen in de huidige strategie en plannen voor de toekomst.

Arno van der Heijden, CFO van Swiss Sense Holding: “De verkoop van Aldenhuijsen past in de huidige strategie van Swiss Sense Holding. We zijn hierdoor beter in staat om te focussen op de verdere groei van Swiss Sense in Europa. Dankzij de verkoop aan Voorhorst Holding BV krijgt Aldenhuijsen volop kansen om verder te groeien en haar eigen ambities te realiseren.”

Emil Voorhorst, directeur en eigenaar van Voorhorst Holding BV: “Aldenhuijsen heeft veel potentie in een snelgroeiende markt. De unieke marktbewerking, aandacht voor de consument en zorg voor goede service en kwaliteit, maken het verschil in het grote aanbod van de beddenmarkt.”

Financiële details over de overname worden niet bekendgemaakt. 


–EINDE–
 

Over Voorhorst
Emil Voorhorst is de afgelopen 30 jaar oprichter, directeur en eigenaar geweest van een succesvolle Nederlandse franchiseformule met meer dan 120 franchisenemers. Met de langetermijninvestering in Aldenhuijsen levert Voorhorst een solide basis voor groei in het bedrijf. Daarnaast zet Voorhorst zijn kennis en ervaring op financieel en strategisch vlak in om de groeiambities van Aldenhuijsen verder te verwezenlijken.

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom