Swiss Sense heropent vernieuwde winkel in Leiderdorp

Swiss Sense opent op zaterdag 25 mei a.s. de deuren van een volledig vernieuwde winkel aan het Elisabethhof 8 in Leiderdorp. In de vernieuwde brand store vinden klanten een uitgebreid assortiment boxsprings, bedframes, matrassen, accessoires en volop slaapkamerinspiratie. Om de heropening van de Swiss Sense winkel in Leiderdorp te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers een goodiebag.

Vanaf 25 mei a.s. kunnen klanten in de omgeving Leiderdorp voor alles op het gebied van slapen terecht in de gloednieuwe Swiss Sense winkel op woonboulevard WOOON in Leiderdorp. De vernieuwde brand store heeft een oppervlakte van zo’n 1000 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. De winkel is de afgelopen periode volledig gerestyled en heeft hierdoor een compleet nieuwe uitstraling gekregen.

Uitgebreid assortiment en volop inspiratie  
Naast de recent geïntroduceerde beddencollectie ‘Balance’ en een ruim assortiment boxsprings in uiteenlopende stijlen, is in de vernieuwde brand store ook een brede collectie matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. De vernieuwde winkel in Leiderdorp is ruimer en overzichtelijk ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van Swiss Sense. De verschillende stijlstudio’s bieden inspiratie voor iedere slaapkamerstijl.  
Erwin Buuts, filiaalmanager van de Swiss Sense brand store in Leiderdorp, vertelt: “De vernieuwde winkel heeft een flinke make-over gekregen en heeft hierdoor een frisse en eigentijdse uitstraling. Klanten kunnen bij ons terecht voor een advies op maat, maar ook voor het opdoen van slaapkamerinspiratie. We kijken uit naar de heropening op 25 mei a.s. en nodigen iedereen uit bij ons langs te komen.”  

Feestelijke heropeningsactie  
Om de heropening van de vernieuwde Swiss Sense winkel in Leiderdorp te vieren, ontvangen de eerste vijftig bezoekers van de nieuwe winkel een goodiebag ter waarde van 100,- euro.  

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom