Swiss Sense brengt slaapkamerstijlen tot leven tijdens de vt wonen&design beurs

Van 1 tot en met 6 oktober a.s. brengt Swiss Sense de favoriete slaapkamerstijl van bezoekers van de vt wonen&design beurs tot leven. Naast het opdoen van inspiratie in de verschillende slaapkamerstudio’s kunnen bezoekers hun favoriete slaapkamerstijl ontdekken in de ‘Inspiration Bar’. Deze nieuwe, interactieve tool maakt het mogelijk nieuwe slaapkamerstijlen te ontdekken en in een handomdraai een droomslaapkamer te ontwerpen.

Jouw stijl, jouw slaapkamer
De slaapkamer is dé plek waar de dag begint en eindigt. Maar hoe creëer je een ruimte die echt bij jouw smaak en stijl past? Swiss Sense helpt bezoekers van de vt wonen&design beurs hun favoriete slaapkamerstijl te ontdekken. In de verschillende volledig ingerichte slaapkamerstudio’s kunnen bezoekers volop slaapkamerinspiratie opdoen. In de stijlstudio’s is een greep uit de brede collectie te zien, met onder meer boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie en eikenhouten bedden uit de recent geïntroduceerde Balance collectie. Maar ook de nieuwste trends op het gebied van beddengoed, matrassen en slaapkamermeubels om van de slaapkamer een fijne plek te maken.

Eindeloos stijlen swipen in de Inspiration Bar
Nieuw dit jaar is de ‘Inspiration Bar’, een interactieve tool waarmee je jouw favoriete woonstijl eenvoudig naar je slaapkamer haalt. Bezoekers kunnen via het interactieve touch display in de Inspiration Bar eenvoudig door negen populaire woonstijlen swipen – van klassiek, romantisch of landelijk, tot eclectisch of retro – en hun favoriet selecteren. De tool toont vervolgens verschillende bedden in de slaapkamer, die qua design volledig passen bij de gekozen woonstijl. Swipe vervolgens door acht populaire stofkleuren, waarna de tool direct laat zien hoe jouw droombed er in je favoriete slaapkamerstijl uit ziet. Het eindresultaat kun je vervolgens eenvoudig online delen, zodat je er thuis direct mee aan de slag kunt.

Martine Ansems, Manager Marketing Communicatie bij Swiss Sense: “Het inrichten van je slaapkamer kan soms lastig zijn. Of je nu gaat voor romantisch of juist voor een meer uitgesproken eclectische stijl. Op de vt wonen&design beurs helpen we bezoekers inspiratie op te doen én geven we advies over gezond slapen op maat. Bijzonder dit jaar is de introductie van de Inspiration Bar, waarin je eindeloos kunt variëren met woonstijlen, sferen en kleuren. Deze digitale tool hebben we ontwikkeld om bezoekers zelf hun droomslaapkamer te laten creëren, met een bed dat bij hen past.”

vt wonen&design beurs
De slaapkamerstudio’s en Inspiration Bar zijn te bekijken op de stand van Swiss Sense (12.150) tijdens de vt wonen&design beurs van 1 oktober tot en met 6 oktober 2019 in de RAI in Amsterdam. Ook staan er twee bedden uit de collectie van Swiss Sense gepresenteerd in de huizen in vtwonen city.

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom