Swiss Sense breidt winkelplezier in Leeuwarden uit en heropent vernieuwde winkel

Volledig vernieuwde flagship store heropent op 21 december a.s. haar deuren

Swiss Sense opent op zaterdag 21 december a.s. de deuren van een grotere en volledig vernieuwde winkel aan Winkelpark de Centrale 30 in Leeuwarden. In deze flagship store vinden klanten een uitgebreid assortiment boxsprings, bedden, matrassen, accessoires en volop slaapkamerinspiratie. Om de heropening van de Swiss Sense winkel in Leeuwarden te vieren, profiteren klanten van feestelijke acties.

Foto: algemene sfeerimpressie Swiss Sense flagship store

Vanaf 21 december a.s. kunnen klanten in de omgeving Leeuwarden voor alles op het gebied van slapen terecht in de nieuwe Swiss Sense winkel op Winkelpark De Centrale in Leeuwarden. De vernieuwde flagship store krijg er zo’n 700 vierkante meter bij, waardoor er nu een totale oppervlakte van maar liefst 1.100 vierkante meter ontstaat. De winkel is de afgelopen periode volledig verbouwd en heeft hierdoor een compleet nieuwe uitstraling gekregen. 

Uitgebreid assortiment en volop inspiratie  
Naast een ruim assortiment boxsprings zoals de ‘Lifestyle by vtwonen‘ collectie en houten bedframes uit de ‘Balance‘ collectie, is in de vernieuwde flagship store ook een brede collectie matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar. Waar er voorheen 13 verschillende bedden in de winkel stonden, is er nu ruimte voor meer dan 50 bedden. De vernieuwde winkel is ruimer en overzichtelijk ingericht volgens het nieuwste winkelconcept van Swiss Sense. De verschillende stijlstudio’s bieden inspiratie voor iedere slaapkamerstijl.   Jan Lebbing, store manager van de Swiss Sense flagship store in Leeuwarden, vertelt: “Onze nieuwe winkel is een flink stuk groter geworden en heeft daarnaast een behoorlijke make-over gekregen. Dat resulteert in een nog ruimer aanbod en een frisse en eigentijdse uitstraling. Klanten kunnen volop slaapkamerinspiratie op doen of terecht voor een advies op maat. We kijken erg uit naar de officiële heropening op 21 december a.s. en nodigen iedereen uit om bij ons langs te komen.”

Feestelijke heropeningsactie  
Om de heropening van de vernieuwde Swiss Sense winkel in Leeuwarden te vieren, profiteren klanten van feestelijke acties.

Adres  
Winkelpark de Centrale 30, 8924 CZ Leeuwarden  

Openingstijden  
Maandag                          10:00 – 18:00 uur  
Dinsdag                            10:00 – 18:00 uur
Woensdag                        10:00 – 18:00 uur
Donderdag                       10:00 –  21:00 uur
Vrijdag                              10:00 – 18:00 uur
Zaterdag                           10:00 – 17:00 uur
Zondag                              12:00 – 17:00 uur   

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Uncategorized