Swiss Sense biedt voortaan ook slaapadvies in Sint-Niklaas

Elfde Belgische winkel voor beddenspecialist

Sint-Niklaas – Vanochtend om 10u opent Swiss Sense de deuren van een gloednieuwe beddenwinkel in Sint-Niklaas. De van oorsprong Nederlandse slaapspecialist met meer dan 100 jaar ervaring zet zo zijn 10-jarig jubileum in België nog wat extra in de verf. Ondanks de coronacrisis, breidt Swiss Sense verder uit omdat het er heilig van overtuigd is dat mensen naast alle onlinemogelijkheden ook graag hun bed even willen uitproberen vooraleer ze het in huis halen.

Tien jaar lang is Swiss Sense intussen actief in België en dat viert het met extra kortingen, maar vanochtend knipt het ook het lintje door van zijn elfde winkel in België. Die is gelegen aan de Heidebaan 90 in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas. De nagelnieuwe winkel zal meer dan 45 bedden in de aanbieding hebben, verspreid over een oppervlakte van 700 m2.

Combinatie van online en offline verkoop 

Ook in volle coronacrisis blijft Swiss Sense uitbreiden. Het comfortabele beddengoed dat de Nederlandse specialist op de markt brengt, leent zich door de garantie op kwaliteit uitstekend voor online verkoop, maar Swiss Sense wil haar klanten ook de mogelijkheid bieden om een kwalitatief bed op voorhand te ervaren en uit te testen. Daarom blijft het – ook in de huidige tijden – inzetten op fysieke winkels. Na panden in onder meer Brugge, Roeselare, Aartselaar en Hasselt open het nu dus ook de deuren in Sint-Niklaas.

Feilloos slaapadvies

Een bed kan je niet vergelijken met een stoel of een tafel”, zegt Erik Diks, sales director voor België bij Swiss Sense. “We brengen er doorgaans een derde van ons leven in door, dan wil je wel zeker zijn dat het bed volledig in lijn is met wat je lichaam nodig heeft. Daar houden we bij Swiss Sense meer dan wie ook rekening mee. Onze klanten gaan vaker dan ooit eerst online op zoek naar hun wensen, maar met een lokale specialist een op maat gemaakt bed in de winkel bekijken, blijft een grote meerwaarde in de winkelervaring. Onze specialisten staan in voor feilloos slaapadvies op maat van eender welk profiel en die meerwaarde willen we onze klanten steevast bieden. Vandaar dat we fysiek blijven uitbreiden en nu ook de deuren openen in Sint-Niklaas.

Met de opening van de nieuwe winkel, zorgt Swiss Sense bovendien voor nieuwe werkgelegenheid. Zeker niet vanzelfsprekend in de huidige tijden, maar de beddenspecialist voelt aan dat naast de online mogelijkheden, ook persoonlijk advies op maat voor heel wat klanten tot het beste slaapcomfort leidt. “We zijn opgetogen dat we de deuren mogen openzwaaien”, vertelt Nathalie Kesteloot, regio manager Swiss Sense Sint-Niklaas. “Ons team heeft er zin in en wil straks alle klanten bijstaan bij de keuze van het bed waar zij de komende jaren weer elke nacht hun batterijen kunnen opladen.

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom