Swiss Sense introduceert nieuwe mix&match collectie in samenwerking met vtwonen

Slank, kleurrijk en stoer design met volop mix en match mogelijkheden: van hoofdbord, stof en kleur tot frame en pootjes. 

Swiss Sense, specialist op het gebied van slaapcomfort, introduceert een nieuwe collectie in samenwerking met vtwonen, het grootste woonmerk van Nederland. De Lifestyle by vtwonen collectie heeft een eigentijdse, slanke look en bestaat uit verschillende boxsprings en accessoires die passen bij elke slaapkamerstijl. Want vrijwel alles uit deze nieuwe collectie is te mixen en matchen: van hoofdbord, stofkeuze en kleurstelling tot het type pootje en de kleur van het frame. De nieuwe collectie, die vanaf eind december verkrijgbaar is bij Swiss Sense, is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Swiss Sense en vtwonen.   

Nieuwe collectie: een verrassend rank en kleurrijk uiterlijk  
Swiss Sense en vtwonen hebben hun krachten gebundeld en samen een compleet nieuwe collectie ontwikkeld. Het resultaat is een ranke, kleurrijke en eigentijdse slaapcollectie die je naar jouw smaak en stijl samenstelt. De stevige basis van de collectie wordt gevormd door een stalen frame met poedercoating en slanke designpoten, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. De verschillende hoofdborden geven de boxsprings een eigen stijl en gezicht. Afgeronde randen en hoeken, blinde stiknaden, capitonnering of juist strak en stijlvol.

Mix en match voor een favoriete slaapstijl – van hoofdbord tot poten 
De Lifestyle by vtwonen collectie is gebaseerd op vijf slaapstijlen van vtwonen: Pure Basic, Lazy Loft, Soft Modern, Eclectic Retro en Chic Classic. De collectie bestaat daarom uit vijf eigenzinnige boxsprings -Thyme, Pepper, Cinnamon, Sage en Ginger – die passen bij één van de vijf slaapstijlen. De drie nachtkastjes, een voetenbank, sfeerverlichting en sierkussens maken de collectie compleet. Alles uit deze collectie is naar eigen smaak te mixen en matchen, waardoor je jouw favoriete slaapstijl eenvoudig tot leven brengt. Van hoofdbord, framekleur, en poten tot stofsoort en –kleur. Dat geldt voor de boxsprings, maar ook voor de nachtkastjes en voetenbank. Door te combineren ontstaat er een perfecte match. Of juist bewust niet, want ook dat is mogelijk. Je kiest immers je eigen stijl.

Naast het design van de boxspring, is ook het slaapcomfort zelf samen te stellen door te kiezen voor een matras en topper die het beste bij jouw lichaam en slaaphouding passen. Martine Ansems, Manager Marketing Communicatie bij Swiss Sense: “Wij geloven dat je het lekkerst slaapt op een bed in een omgeving die op jouw lijf is geschreven. Niet alleen qua slaapcomfort, maar vooral ook qua uitstraling. vtwonen is een prachtig merk met een eigen gezicht en een grote fanbase. Zij zijn ongelooflijk sterk in het creëren van aansprekende en toegankelijke interieurstijlen en ze geloven, net als wij, in de kracht van mix & match. Door onze krachten te bundelen, hebben we een collectie neergezet die voor iedereen een optimale en unieke slaapervaring creëert.”  Tanja Saarberg, Formule Manager vtwonen: “Met de jarenlange ervaring van Swiss Sens als beddenmakers en de expertise van vtwonen op het gebied van stijl en trends bieden we iedereen de mogelijkheid om precies die slaapkamer te creëren, die past bij jouw persoonlijke (woon)stijl.”  

Prijs en beschikbaarheid  
De boxsprings uit de Lifestyle by vtwonen collectie zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, vanaf €1.260,- (Boxspring Thyme, afmeting 140x200cm). De nieuwe Lifestyle by vtwonen collectie is vanaf eind december 2018 verkrijgbaar in de Swiss Sense winkels in zowel Nederland als België en online. Kijk voor meer informatie over de nieuwe collectie op lifestyle.swisssense.nl. Meer informatie over de producten uit de collectie is vanaf maandag 17 december 2018 beschikbaar via bovenstaande link. 

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom