Luxebedden.nl gaat over naar Swiss Sense

Swiss Sense vergroot zijn marktaandeel; alle collega’s Luxebedden.nl over naar Swiss Sense

De directie van Swiss Sense Holding gaat dochtermaatschappij Luxebedden.nl geheel integreren in Swiss Sense. Alle medewerkers gaan daarbij mee over naar het snel groeiende Swiss Sense. Ze heeft dat vanmiddag bekend gemaakt tijdens interne bijeenkomsten voor medewerkers.

De integratie betekent dat de activiteiten van Luxebedden.nl worden beëindigd en het marktaandeel van het succesvolle merk Swiss Sense verder kan worden vergroot. De gewijzigde koers sluit nauw aan op de ambitieuze groeidoelstellingen van Swiss Sense in binnen- en buitenland. Alle collega’s van Luxebedden.nl krijgen binnen Swiss Sense een gelijke of passende functie en zijn er meer dan welkom om de groei mogelijk te maken.

De klanten van Luxebedden.nl kunnen rekenen op een uitstekende dienstverlening van Swiss Sense na beëindiging van de activiteiten, die naar verwachting voor de zomer voltooid zal zijn. Alle verplichtingen jegens leveranciers en eigenaren van winkelpanden worden nagekomen. Swiss Sense hecht er veel waarde aan dat de goede relatie met hen wordt voortgezet.

Contact

Manager Marketingcommunications, Brand & Corporate PR
Martine Ansems

PR & Communications Advisors
Renée Rijken en Pauline Wooninck

E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom