Kom tot rust met de nieuwe slaapkamergeuren van Swiss Sense

De slaapkamer is de plek om na een lange dag tot rust te komen en ‘s ochtends uitgerust op te staan. Voor deze momenten introduceert Swiss Sense ‘Moments’: een eigen geurencollectie, speciaal voor de slaapkamer. De collectie bestaat uit geurkaarsen, geurstokjes, interieursprays en oliën voor de olie diffuser die in verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Hiermee creëer je in een handomdraai een fijne en rustgevende sfeer in de slaapkamer, die helemaal bij jou past. De Moments collectie is vanaf nu beschikbaar in de winkels* van Swiss Sense en online.

Verschillende geuren voor elk moment
De geurkaarsen, geurstokjes en interieursprays zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren. De etherische oliën zijn in deze vier geuren én twee limited edition geuren verkrijgbaar.

  • Forest Breeze – bloemig en houtachtig dankzij de combinatie van citrus, munt, roos en ho-blad
  • Good Morning Sunshine – verleidelijke tonen van amber & vijg
  • Fresh Linen – zacht en fris met witte lelies, tuberoos, bergamot en sinaasappelbloesem
  • Summer Night** – verleidelijk en fruitig met neroli, lavendel en osmanthus blaadjes
  • Inner Peace (limited edition olie) – rustgevende lavendel, gecombineerd met mandarijn, eucalyptus, ylang ylang en cederhout
  • Happy Remedy (limited edition olie) – kalmerende ylang ylang met roos, neroli en mandarijn

Geurstokjes
Creëer een rustgevende sfeer in de slaapkamer. De zwarte geurstokjes  in een matglazen fles verspreiden een subtiele geur in de slaapkamer. Draai de geurstokjes af en toe om voor een intensere geurbeleving.

€14,95 (200 ml)

Geurkaars
Deze luxe geurkaars in een witte of gekleurde, glazen pot is een perfect accessoire voor de slaapkamer. Kies voor een ontspannende of juist een verfrissende geur. De geurkaars brandt tot wel 40 uur.

€14,95 (per stuk)

Interieurspray
De interieurspray in elegante matglazen fles met verstuiver verdient een plek in elke slaapkamer. Hiermee creëer je een aangename geurbeleving. Gebruik je de spray voor het slapen gaan? Doe dit dan 30 minuten voordat je gaat slapen.

€14,95 (200 ml)

Olie & Olie diffuser
De diffuser is door zijn houtlook en zachte lamp een eyecatcher in de slaapkamer. Voeg een paar druppels van één van de zes oliën uit de collectie toe – bijvoorbeeld de limited edition – en laat langzaam de subtiele geur door de ruimte verspreiden.
 
Olie: €6,95 (15 ml)
Olie diffuser: €39,95 (per stuk)

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom