Droom weg in een zen-slaapkamer

Minimalisme overgoten met warme tinten

Geen plek waar je beter tot rust komt dan in de slaapkamer. Het perfecte toevluchtsoord na een lange, drukke dag. In een zen-slaapkamer kun je je even afsluiten van de wereld om je heen. Zachte, neutrale tinten en natuurlijke materialen voeren hier de boventoon. Om vervolgens weer fris en opgeladen op te staan.

In de zen-slaapkamer is less more. Dat geldt niet alleen voor het minimale aantal spullen, maar ook voor kleuren en materialen. Dankzij een rustgevend kleurenpallet van zachte, naturelle tonen als wit, zand, beige of vergrijsde tinten hangt er een serene rust. Natuurlijke materialen waaronder een bed of nachtkastje van onbehandeld eikenhout of een boxspring in een zachte linnenlook of bouclé-stof voegen extra warmte toe en voorkomen dat de ruimte koud en kil aanvoelt

Het geheel oogt doorgaans vriendelijk door de organische kiezelachtige vormen en het gebruik van zachte stoffen met structuur. Een hoofdkussen of dekbed gemaakt van gerecycled dons en veren verleiden je om in weg te dromen. Beddengoed van biologisch katoen, zacht katoensatijn of linnenachtige stoffen in uni-kleuren als helder wit, warm zand en beige of een print met een subtiel lijnpatroon bewaren de kalmte. Hier is geen ruimte voor drukke prints en patronen. De kracht van de kalmte zit in het weglaten.

Een nachtkastje met daarop een mooi boek dat als kunstwerk fungeert, een simpele vaas met wat losse takken en de zachte geur van fris gewassen lakens laten je tot rust komen, terwijl de wereld buiten door raast.

1. Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper 2. Hoofdkussen Dixxius Comfort Green by vtwonen 3. Dekbedovertrek Dixxius Luxurious Porto White 4. Dekbedovertrek Beddinghouse Basic Gots Sand 5. Geurstokjes Moments Fresh Linen 6. Bedframe Balance Gentle 7. Nachtkast Balance Charm Wood

Meer informatie of beeldmateriaal
Neem voor meer informatie of beeldmateriaal contact op via pers@SwissSense.nl

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom