4x een frisse voorjaarsmake-over voor je slaapkamer

De lente is hét perfecte moment om een frisse wind door het interieur te laten waaien. Een grondige voorjaarsschoonmaak en nieuwe aankleding voor het interieur zorgen voor een geslaagde lentemake-over. Het aanpakken van de slaapkamer mag hierbij niet ontbreken. Swiss Sense, specialist op het gebied van slaapproducten, geeft tips om jouw slaapkamer voorjaarsklaar te maken!

Krachtig met pastel
Bij een lenteproof interieur horen zachte, lichte kleuren die ons doen denken aan fleurige bloemen en een helderblauwe lucht. Een nieuwe trend is het combineren van pastelkleuren. Volgens Kristel de Jong, Manager Visual Merchandise bij Swiss Sense, zullen we pasteltinten dit jaar niet alleen met elkaar combineren, maar juist ook in combinatie met zwaardere krachtige tonen of knalkleuren. Maak je bed aaibaar met een zacht plaid en geef het een beetje pit met sierkussens in een opvallende, donkere of roodbruine kleur. Zo word jij op zonnige dagen uitgerust wakker onder fris beddengoed in een sfeervolle, romantische slaapkamer. Heerlijk!

Zacht en rond
Perfect passend bij het spicy pastel thema zijn zachte, ronde vormen. Laat deze terugkomen in de slaapkamer, zoals een luchtige boxspring op slanke pootjes met een hoofdbord met afgeronde hoeken, maar ook met slaapkameraccessoires. Denk aan een bolvormige lamp, rond nachtkastje en ronde vazen of sierkussens. Creëer een extra fijne setting door sfeervolle geurkaarsen neer te zetten. Ontdek bijvoorbeeld de Moments geurencollectie, speciaal ontwikkeld voor de slaapkamer.

Back to soft basic
“Omdat we meer tijd dan ooit in en rondom ons huis doorbrengen, hunkeren we naar een fijn thuis dat zachtheid en vriendelijkheid uitstraalt. Daarvoor gaan we terug naar de basis, terug naar de natuur. En hoe kan dit beter dan met de frisse en tijdloze combinatie van beige-, grijs- en wittinten met hout en zachte tinten?”, aldus Kristel. “Plain is het nieuwe perfect en allesbehalve saai! Combineer basiskleuren zoals fris wit en grijs met satijnen beddengoed in een subtiele kleur zoals hier zachtgroen. Creëer warmte met natuurlijke elementen zoals een massief eikenhouten nachtkastje of een bamboelook diffuser.”

Staycation in de slaapkamer
Exotische kleuren en prints geven een werelds gevoel en doen ons denken aan reizen. Laat je door verre oorden inspireren en combineer je mooiste vakantievondsten en souvenirs voor een interieur met een persoonlijke uitstraling. Durf verschillende materialen en kleuren te mixen, maar vergeet daarbij niet warme aardetinten als terracotta en diepe roodtinten voor een rustgevende basis in de slaapkamer. Het vakantiegevoel creëer je door het toevoegen van dekbedovertrekken met blad- en bloemmotieven, maar natuurlijk ook door tropische planten. 

—————————–

Fotocredits
Fotostrip 1:
Beeld links: Moments geurkaars Good Morning Sunshine
Beeld midden: o.a. boxspring Lifestyle by vtwonen Cinnamon, dekbedovertrek vtwonen Flanel Brown
Beeld rechts: Beddengoed dekbedovertrekken Zo!Home Lino Shell Nude en Royal Norway, Moments olie diffuser All Moments

Fotostrip 2:
Beeld links: Dekbedovertrek vtwonen Earth Grey
Beeld midden: Dekbedovertrek vtwonen Comfy Stripe Grey
Beeld rechts: Boxspring Home 180, Moments olie diffuser All Moments

Fotostrip 3:
Beeld links: o.a. Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme, nachtkastje Lifestyle by vtwonen Cumin, Plaid KAAT Amsterdam Finley Sand
Beeld midden: Sierkussen KAAT Amsterdam Sabah Natural
Beeld rechts: Moments geurkaars Summer Night

Fotostrip 4:
Beeld links: Dekbedovertrek Beddinghouse Fabrice Green
Beeld midden: Dekbedovertrek At Home by Beddinghouse Hidden Green
Beeld rechts: Dekbedovertrek Kardol Canopy Blue Green

Contact

PR & Communications Swiss Sense
Renée Rijken
E-mail: press@swisssense.com

Back to Newsroom